Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dit bevordert het herstel na bijvoorbeeld een sportieve inspanning.

Waarom sportmassage?
Enkele dagen voor of enkele dagen na een flinke inspanning kan je een deep tissue massage of eenĀ sportmassage nemen. Ook om blessures te voorkomen is een sportmassage zeer geschikt. Bovendien, als je al last hebt van een blessure, zorgt een sportmassage voor een sneller herstel. Natuurlijk is een massage ook heel geschikt voor een niet-sporter; de sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding, kan de massage ook heel effectief zijn.

Een sportmassage wordt dus toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een goede bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan de sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een meer positieve mentale toestand en een betere spierspanning.

Boek nu uw sportmassage bij MB Haarlem.

sportmassage