Gezichtsbehandeling

Geen huid is hetzelfde, daarom werk ik niet met “standaard” gezichtsbehandelingen.
Je boekt bij mij een tijd en daarin kijken we samen wat jouw behoeftes zijn en daar passen we de behandeling op aan. Heb je zin in meer massage? Wil je extra aandacht aan alle onzuiverheden of gerstekorrels? Of wil je meer aandacht aan je wenkbrauwen? Bij MB kan het allemaal.

Bij MB werk ik met de producten van IK-skinperfection en Obagi Medical.

IK-skinperfection
Dit is een Nederlands merk met 100% pure, krachtige en organische ingrediënten. Met als doel: de natuurlijke schoonheid versterken in harmonie met de natuur. De natuurlijke huidflora en huidconditie is het uitgangspunt. Zo bouwen we samen aan een innerlijke en uiterlijke gezondheid. 

IK-skinperfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Dagelijks kunnen verschillende factoren het evenwicht van je huid verstoren. Daarom werk ik volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.
Je huid is het grootste orgaan van het lichaam, laten we die de aandacht geven die het verdient.

IMAGE skincare
IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit wordt bereikt door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

Obagi Medical
Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken.
Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne.
De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide.
Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.