Cellulite behandeling

Bij MB Haarlem bieden we een super mooie behandeling aan om cellulite tegen te gaan. In de behandeling combineren we bindweefselmassage met cupping. Het beste resultaat wordt altijd behaald in combinatie met sporten en een gezonde levensstijl. 

 

Wat houdt bindweefselmassage in?

Bindweefselmassage is een huidverbeterende massage. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, draagt bij aan verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Doormiddel bindweefselmassage verstevigt de huid enorm en door de verbeterde doorbloeding is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd. 

Wat is cupping?

Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die ook wel als vacuümtherapie wordt omschreven. Door het plaatsen van speciale siliconen cups op de huid, kunnen gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. Doordat de cups een vacuüm zuigen op de huid wordt deze gestimuleerd en raakt deze beter doorbloed. Daarnaast helpt de cuppingmassage ook om opgeslagen vet en verklevingen los te maken.

Dreamduo! Bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid waarbij cupping vooral de oppervlakte mooi strak trekt door de zuigkracht. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden. Samen met een gezonde levensstijl is dit dus een perfecte combinatie!

 

Wat kun je verwachten:

  • Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
  • Zichtbare vermindering van cellulite
  • Afbraak van vetafzettingen
  • Stimulatie huiddoorbloeding: verhoogde toevoer van zuurstof
  • Verjonging van de huidstructuur
  • Verbetering van de huidconditie
  • Minder last van vermoeide benen
  • Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Sneller afvallen in combinatie met sporten
  • Strakker wordende huid

De bindweefsel en cupping behandeling werken het beste in een kuurvorm. Afhankelijk van het doel, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld; denk aan 6, 8 of 12 behandelingen. Daarna adviseren wij dit iedere maand bij te houden. 

 

Benieuwd? Boek hier een gratis consult.

Cellulite behandeling