Bindweefselmassage

Door middel van bindweefselmassage kan de huidconditie aanzienlijk verbeterd worden. Het is een echte oppepper voor de huid.
Bindweefsel zit door ons hele lichaam, je moet het zien als het cement tussen de stenen van een huis. Het zorgt ervoor dat alle organen, gewrichten en spieren op hun plek blijven. Ook zorgt het voor het afvoeren van afvalstoffen en het transport van voedingstoffen en zuurstof naar de cellen. Bindweefsel is dus heel belangrijk voor ons lichaam.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Naarmate we ouder worden, maakt het bindweefsel minder collageen en elastine aan. De huid wordt hierdoor slapper en de eerste rimpels worden zichtbaar.

Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren:
– Het stimuleert de aanmaak van collageen.
– De verklevingen die zich door afvalstoffen in de huid hebben opgebouwd worden los gemasseerd.
– De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor voedingstoffen weer beter naar de cellen kunnen komen. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels, littekens en fijne lijntjes doen verminderen. Ook geeft het de huid weer een gezonde kleur. Verder is je huid door zo’n bindweefselmassage veel beter in staat om de voedingstoffen uit je serum of crème op te nemen. Het is echt een enorme boost voor je huid.

Een bindweefselmassage voor je gezicht moet je eigenlijk zien als sporten voor de huid. Na één keer sporten voel je je lekker, maar je hebt nog niet dat gewenste lichaam. Dit is bij bindweefselmassage precies hetzelfde. Om die reden adviseer ik het altijd in een kuur. Bel gerust of boek een afspraak online, dan kijken we samen wat het best is voor jouw huid.