Blog

Bamboo detox mask

Het bamboo detox masker is een geweldig masker. Heerlijk ontspannen terwijl jouw huid voor je werkt, dat is toch win-win?

Wat doet bamboohoutskool voor de huid?
Het geactiveerde bamboohoutskool trekt als een magneet vuil en bacteriën aan; het kan wel 100 tot 200 keer zijn eigen gewicht aan toxines opnemen. Het donkere bamboehoutskool staat bekend om zijn anti-oxiderende werking en zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen.

Wat doet het Bamboo Detox Mask nog meer?
Naast het bamboohoutskool heeft het Bamboo Detox Mask nog drie geweldige hoofdingrediënten:

– Koalinklei is mild absorberend, werkt egaliserend en verzacht en herstelt hiermee de huidbarrière. Het voert effectief afvalstoffen af en is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink.

– Bentoniet is samengesteld uit onder meer vulkanische as en wordt beschouwd als de koning van de absorptie van talg en absorbeert vocht. Het maakt de huid gladder, strakker en zachter.

– De ingekapselde Tea Treeolie zorgt voor een optimale zuivering van de huid.

Daarnaast verfijnt dit masker je poriën, stimuleert het celvernieuwing, werkt het verzachtend bij een rode, geprikkelde huid.

Geef ook jouw huid een detox-behandeling!
Al deze groene cosmeceuticals in het Bamboo Detox Mask geven de doffe, vermoeide en onzuivere huid een intense energieboost en zorgen voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Het is geschikt voor alle huidcondities; met name voor de huid met een vale, vermoeide teint, vergrote poriën, onzuiverheden, acne, littekens de gedehydrateerde huid.

Tip! Nog meer toepassingen van het Bamboo Detox Mask!
Het poedermasker is volledig af te stemmen op jouw huidwensen of behoeften. Voeg bijvoorbeeld een Oil Infusion (huidolie) of Acid Infusion (Glycol- of Salicylzuur) toe. Samen met jou bekijk ik graag wat het beste past bij jouw huid en huidwensen. Heb je veel last van onzuiverheden op je lichaam, zoals puistjes op je rug? Voeg dan wat Bamboo Detox Mask toe aan het badwater voor een zuiverend effect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *